Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trintech nieuwe dealer voor Aquaox

Tholen - Deze week is Trintech dealer van Aquaox geworden voor Zuid-Oost Nederland. Dat maakt het bedrijf op de Tuinbouw Relatiedagen Venray. Aquaox produceert apparatuur voor electrolyse water.

Electrolyse water verwijdert biofilm effectief en vernietigt micro-organismen. Electrolyse water is niet giftig, niet ontgassend, niet-synthetische, veilig voor mens en milieu. Ranny van Raaij van Trintech: "We zijn blij met deze verbreding van ons assortiment. We hebben veel vertrouwen in de producten van Aquaox. We verwachten dat ECA-water een goede toekomst tegemoet gaat en zijn blij daar ons steentje in te kunnen bijdragen." 



Ook Wachter van Aquaox is enthousiast over deze samenwerking: "Trintech is goed vertegenwoordigd in deze omgeving en heeft een actieve houding. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat Trintech een goede ondersteuning zal bieden aan de gebruikers van onze producten."

Voor meer informatie:
Trintech
Ranny van Raaij
Nijverheidsweg 10
Gendt
Tel (0481) 42 18 67