Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"kwaliteit en innovatie hand in hand"

Debets-Schalke bouwt kas met hoge lichtdoorlatendheid in Duitsland

De Venlo kas heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en die gaat nog steeds in volle hevigheid door. Dit type kas bestaat al jaren en is bekend om zijn gedegen constructie en de veelzijdige mogelijkheden. De ontwikkelingen zorgen ervoor dat ook tuinders nieuwe technieken willen toepassen in nieuwbouwprojecten. Een van die ontwikkeling is het glas met hoge lichtdoorlatendheid waarmee een stap vooruit in lichtwinst gemaakt kan worden.

Een goed voorbeeld hiervan is het nieuwbouw kasproject van Debets-Schalke in Duitsland. Een klant wil 3 hectare uitbouwen. Een nieuwbouw Venlo kas met geoptimaliseerde lichtdoorlatendheid gecombineerd met geïntegreerde functionaliteiten. De uitbreiding van de kas is noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de lokale vraag in de regio. De kas moet voor verschillende teeltdoeleinde ingezet kunnen worden, zodat er per seizoen een keuze gemaakt kan worden welke teelt erin komt.



"Onze focus ligt op het integreren van alle wensen. Geen tuinders zijn hetzelfde en advies op maat is een belangrijk onderdeel om de klant een juiste beslissing te laten nemen over zijn toekomst. Een tuinder willen we op zoveel mogelijk niveaus ontzorgen", aldus Willem van der Harg, salesmanager van Debets-Schalke. "Kassenbouwprojecten worden complexer en een goed samenspel tussen klant en ondernemer maakt een tuinbouwproject tot een succes."

Voor dit project in Duitsland levert en verzorgt Debets-Schalke de kas en een scherminstallatie.

Voor meer informatie:
Debets – Schalke
Havenstraat 49
2681 LC MONSTER
Tel (0174) 24 53 21
debets@debets.nl
www.debetsschalke.nl


Publicatiedatum: