Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoverslag van Green Circle Growers

De vraag naar orchideeën in de VS verbleekt in vergelijking met die in Europa, maar Green Circle Growers heeft de afgelopen jaren besteed om dat te veranderen. En het lijkt te lukken. Hun Just Add Ice lijn is goed ontvangen en ze hebben hun kasfaciliteiten uitgebreid aan de groeiende vraag naar orchideeën in de VS.



Klik hier om de reportage te zien

John van Wingerden startte Green Circle in 1968, met een kleine kas op iets meer dan een hectare land. Samen met zijn broer bouwden ze een bedrijf dat gericht is op perkplanten. In 2000 was het uitgegroeid tot 20 hectare sierteelt.

"We hebben veel naar Europa gereisd, en we hebben gemerkt dat orchideeën er veel populairder waren dan in de Verenigde Staten," zegt Jason van Wingerden, die is belast met de marketing voor Green Circle. "Toen we begonnen met het orchideeën, waren er misschien 20 miljoen planten in de VS, veel minder dan de ongeveer 100 miljoen orchideeën die jaarlijks werden geproduceerd in Europa."



Sindsdien is het bedrijf erin beetje bij beetje in geslaagd de orchidee in de VS te herintroduceren. "We hebben het heel eenvoudig gemaakt voor de consument," aldus Van Wingerden. "We vertelden hen dat ze gewoon drie ijsblokjes per week moesten toevoegen en dat was alles." De aanpak heeft gewerkt. Het areaal van Green Circle Growers is nu meer dan 40 hectare. HortiDaily.com maakte een fotoreportage. 



Klik hier om de reportage te zien

Meer informatie:

www.greencirclegrowers.com

www.justaddiceorchids.com

www.expressseed.com
Publicatiedatum: