Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Samen rassen aanbieden die zijn aangepast op lokale omstandigheden Indonesië"

Westland Seeds is een samenwerkingsverband aangegaan met PT Indogreen Seed Indonesia. Vanaf 1 januari 2024 heeft Westland Seeds Agus Setiyono benoemd, eigenaar van PT Indogreen Seed Indonesia, als dealer voor Indonesiƫ. PT Indogreen Seed Indonesia heeft 30 jaar ervaring in de Indonesische zaadsector.

De twee bedrijven willen samen zaadrassen aanbieden die zijn aangepast op de lokale omstandigheden van Indonesiƫ. Op die manier willen ze bijdragen aan de groei van de tuinbouwsector. Agus Setiyono heeft ervaring in de zaadsector en weet hoe de markt in het land werkt.

"We zijn enthousiast over de samenwerking met PT Indogreen Seed Indonesia en hebben er vertrouwen in. Met de ervaring van Agus Setiyono en de expertise van zijn team begrijpen we de behoeften van de lokale markt", vertelt Iwan van Vliet, managing partner bij Westland Seeds.

Deze samenwerking moet de groei van Westland Seeds op de Indonesische markt stimuleren. Ook moet het duurzame tuinbouwpraktijken bevorderen en de voedselzekerheid in Indonesiƫ verbeteren.


Westland Seeds Blocky Red WLS 2090 Indonesia

Voor meer informatie:
Westland Seeds
Zijlweg 7
2678 LC De Lier
Tel: 0174 527 750
info@westlandseeds.nl
www.westlandseeds.nl

Publicatiedatum: