Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta gaat rechtstreeks verkopen aan kastelers in VS en Canada

Syngenta Vegetable Seeds is met onmiddelijke ingang rechtstreeks aan telers in de VS en Canada gaan verkopen. Er is sprake van een wijziging in het distributiemodel voor de levering aan kastelers.

Ernesto Hagelsieb, Sales Manager voor Active Greenhouse Crops. "Rechtstreeks verkopen aan telers zal onze samenwerking alleen maar verbeteren en langetermijnoplossingen met onze klanten opbouwen."

Rassen
Syngenta introduceert voortdurend nieuwe rassen met andere smaken en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe ToBRFV-resistentie tomaten. Ook pruimtomaten in verschillende kleuren en tomaten met een hogere opbrengst of langere houdbaarheid zijn voorbeelden van nieuwe rassen.

Syngenta levert ook paprikarassen waarmee telers hun productie kunnen maximaliseren. Syngenta helpt telers, op basis van consumentenvoorkeuren, het ideale ras te vinden. Op dit moment worden er nieuwe komkommer- en slarassen ontwikkeld die binnenkort beschikbaar zijn. De nieuwe rassen moet meer opbrengst, een hogere kwaliteit en betere smaak garanderen.

Tomato Brown Rugose Fruit Virus (ToBRFV)
Om telers te helpen tegen ToBRFV, lanceerde Syngenta onlangs de vier pruimtomatenrassen Crystelle, Emyelle, Sicybelle en Adorelle. Deze rassen zijn genetisch resistent tegen ToBRFV en hebben naar verwachting een hoge opbrengst, goede kwaliteit en een goede smaak.

"We lanceren complete producten die resistent zijn tegen ToBRFV terwijl ze ook de smaak, grootte en houdbaarheid behouden die onze klanten verwachten", vertelt Hans Van Haeff, Product Development Specialist Sr. voor Active Greenhouse Crops.

Voor meer informatie:
Syngenta
www.syngenta.com

Publicatiedatum: