Bas van der Elst, Hendic

"Gebruik bij voorkeur vaste ladders bij inspectie van watersilo’s"

Tholen - Periodieke inspecties moeten secuur en veilig worden uitgevoerd. De ladders die gebruikt worden staan nu vaak los tegen de golfplaten silo’s. Het komt regelmatig voor dat ladders wat wegzakken. De ondergrond kan drassig of ongelijk zijn. Een ongeluk door een valpartij zit dan in een klein hoekje. Hendic levert nu veilige vaste ladders die kunnen worden bevestigd aan de golfplaten silo. De ladders worden als los bouwpakket geleverd en zijn met de standaard boutsets eenvoudig te monteren. De ladders zijn als optie leverbaar met valbeveiligingsringen.

Bas van der Elst, Hendic: ”Deze ladders van Hendic zijn CE-gecertificeerd en zijn exclusief ontworpen voor de Hendic watersilo's. Met een eenvoudige aanpassing kunnen de ladders ook worden gemonteerd aan bestaande silo's van andere merken silo's.”

De ladders zijn standaard leverbaar tot een silohoogte van 6,02m (7 ringen). De ladders zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.

Voor meer informatie:
Hendic bv
Bas van der Elst
Tel.: +31 (0)6 10705739
info@hendic.nl
www.hendic.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.