Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese paprikateler groeit naar vier hectare LED-belichting

Sollum Technologies heeft de uitbreiding van zijn slimme led-belichtingsoplossing voltooid bij Allegro Acres, een paprikateeltbedrijf in Kingsville, Ontario.

De Canadese paprikateler Allegro Acres is van 1 naar 4 hectare ledbelichte kasteelt gegroeid.

"Met deze uitbreiding zullen nog meer Canadezen de hele winter kunnen genieten van verse, lokaal geteelde paprika's," zegt Gene Ingratta van Allegro Acres. "We waren zo tevreden over de oogst van wintergeteelde paprika's van vorig jaar, die de allereerste was in Canada waarbij gebruik werd gemaakt van ledbelichtingstechnologie, dat we besloten ons areaal te verdrievoudigen."

De ledbelichting waarvoor de teler koos en opnieuw kiest komt van Sollum Technologies. 

Sollum CEO Louis Brun. "Het hele jaar door telen is een van de voordelen, die ook bestaan uit het verbeteren van de opbrengst en het aanpassingsvermogen van telers, het vergroten van de Canadese voedselautonomie en het versterken van lokale economieën."

In totaal beslaat de uitgebreide operatie van Allegro Acres 4 ha en maakt gebruik van meer dan 12.000 slimme belichtingsarmaturen die zijn aangesloten op Sollum's SUN as a Service cloud-platform.

Dit project wordt gedeeltelijk ondersteund door het Greenhouse Competitiveness and Innovation Initiative, een kostendelings-programma gefinancierd door de regering van Ontario en uitgevoerd door de Agricultural Adaptation Council, namens het Ontario Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs (OMAFRA).

Voor meer informatie:
Sollum Technologies
sollumtechnologies.com
Publicatiedatum: