Nieuwe functies voor kasbelichtingsplatform

Deze maand heeft Sollum Technologies nieuwe en verbeterde functies onthuld voor haar SUN as a Service (SUNaaS) cloud platform. SUNaaS, het zenuwcentrum van de 100% programmeerbare Sollum ledverlichtingsoplossing, geeft telers op afstand controle over hun belichting en zou telers volgens de ontwikkelaars in staat om een 'oneindig aantal ledarmaturen aan te sluiten.'

Nieuwe en verbeterde SUNaaS-functies omvatten:

  • Uitgebreide Daily Light Integral (DLI) functionaliteiten: realtime DLI-berekening, DLI-gestuurde verlichting en voorspellende DLI-voorspelling.
  • Vernieuwde gebruikersinterface van het platform die de navigatie vereenvoudigt en de lichtopbrengst van armaturen duidelijk weergeeft.
  • Uitgebreide geavanceerde bewakingsfuncties en nieuwe dashboards.
  • Volledige lichtrapportage met instelbare stappen: dagelijks, maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks.

Sollum biedt telers verschillende SUNaaS-pakketten, zodat ze de opties kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften passen.

"Deze nieuwe en verbeterde SUNaaS-functies geven telers nog meer controle over en meer gegevens over hun belichting en verbeteren hun vermogen om hun kunstlicht aan te passen aan hun gewassen en de eigenschappen die ze daarin willen", zegt Sollum's vicepresident Product, Patrick Ménard. "Ons softwareteam werd geïnspireerd door de feedback die we kregen van telers om de grenzen van volledig programmeerbare belichting te blijven verleggen."

Voor meer informatie:
Sollum Technologies 
sollumtechnologies.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven