Horturion Supra Plus

Ushio Germany presenteert 'meest efficiënte 1.000 W lamp ooit'

Met de Horturion ® HPS 1000 W DE EL Supra Plus lamp presenteert Ushio Germany GmbH een nieuwe innovatie op het gebied van groei-lampen. De Horturion Supra Plus is volgens de producent '‘s werelds eerste 1.000 W lamp met een licht output van 2180 µmol/s en daarmee de meest efficiënte 1,000 W lamp die ooit op de markt is gebracht'.

De lamp biedt 3,8 % meer lichtoutput in vergelijking met de standaard Horturion 1.000 W lamp en stelt telers in staat om met dezelfde energie-input een merkbare toename van de lichtoutput en dus een hogere efficiëntie te realiseren.

De Horturion Supra Plus is het vlaggenschip van het bedrijf. Het is ook het antwoord op de vraag naar een 1.000 W lamp met een aanzienlijk hogere lichtoutput. De lamp past in alle standaard 1.000 W tweekneeps lamp armaturen die met een 1.000 W elektronische ballast worden gevoed en zal vanaf augustus 2021 verkrijgbaar zijn. Met 2180 µmol per seconde biedt de Horturion Supra Plus 3,8 % meer lichtopbrengst in vergelijking met zijn 1.000 W equivalent bij 2100 µmol/s.

Eigen laboratoria voor HPS-lampen
Eind vorig jaar maakte Ushio Germany, voorheen BLV Licht- und Vakuumtechnik GmbH, bekend te stoppen met zijn divisie tuinbouw armaturen en zich te richten op de ontwikkeling, productie en distributie van HPS-lampen. Ushio Germany GmbH heeft zijn ontwikkelingscapaciteiten verder uitgebreid op de locatie Steinhöring. Ushio's eigen laboratoria, uitgerust met de nieuwste technologie en geavanceerde apparatuur voor nauwkeurige metingen en tests, bieden ideale omstandigheden voor het ontwikkelen en testen van innovaties. Alle prototypes van de BLV Horturion HPS-serie werden hier ontwikkeld, inclusief de Horturion Supra Plus.

Technologisch is de Horturion Supra Plus, net als de Horturion Supra en de Horturion Intense, gebaseerd op de door eigen ingenieurs ontwikkelde ontstekingstechnologie, de BLV Horturion Triple Capacitor. De Triple Condensator garandeert een betrouwbare ontsteking en een lange levensduur en een garantie tot 10.000 uur.

Uitgebreide productiecapaciteiten voor betrouwbare leveringen
Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag, ook voor grote volumes, werd in 2017 een nieuwe productiefaciliteit met een totale oppervlakte van bijna 6.000 m² in gebruik genomen op de locatie van Ushio Polen. Bij volledige capaciteit kunnen hier per jaar één miljoen lampen voor professionele kasbelichting worden geproduceerd. 

De Horturion Supra Plus zal beschikbaar zijn vanaf augustus 2021. Pre-orders worden vanaf nu geaccepteerd.

Voor meer informatie:
Ushio Germany GmbH
René Polak
+49 (0)6 21 82 61 31 
rene.polak@ushio.de
www.ushio.eu
www.blv-licht.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven