Hortilux breidt range HORTILED Top-armaturen verder uit

Hortilux introduceert binnenkort twee nieuwe HORTILED Top-armaturen. De LED-armaturen zijn volgens de producent 'zeer flexibel toepasbaar' in zowel nieuwbouwprojecten als bestaande groeilichtinstallaties.

Telers die kiezen voor een gelijkblijvend lichtniveau kunnen - ten opzichte van HPS- hun energiekosten verlagen. Daarnaast maken de armaturen het mogelijk om het lichtniveau te verhogen bij gelijkblijvende energiekosten.

De nieuwe armaturen vormen een verdere uitbreiding van de HORTILED Top-serie van Hortilux, waar onder meer de Summit- en Vertex-armaturen toe behoren. De nieuwe armaturen van Hortilux zijn geschikt voor toepassing in nieuwbouwprojecten en bestaande kassen. In bestaande kassen kunnen HPS-armaturen met een vermogen van 1000 en 600 Watt probleemloos worden vervangen door deze nieuwe armaturen, zonder dat aanpassingen aan de elektrische installatie nodig zijn, belooft de producent.

Flexibel toepasbaar
Hortilux ontwikkelt en produceert haar HORTILED Top-armaturen honderd procent in eigen beheer. Hierdoor is er volledige controle over de kwaliteit van de armaturen en voldoen ze volgens de producent 'ruimschoots aan de eisen die worden gesteld aan het intensieve gebruik in een kas.'

Uniek is daarnaast dat de nieuwe HORTILED Top-armaturen zich kenmerken door 'een veelzijdig en innovatief ontwerp', waardoor ze 'zeer flexibel toepasbaar' zijn. Ook zijn de nieuwe armaturen beschikbaar met verschillende uitstralingshoeken en daardoor geschikt voor zowel hogere als lagere kasconstructies. Verder is sprake van een optimale lichtverdeling bij elk gewastype en kasconstructie. 

Voor meer informatie:
Hortilux Schréder B.V.
info@hortilux.com
www.hortilux.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven