Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eenvoudig de teeltwisseling doorkomen

Voor veel groentekwekers staat de komende tijd volledig in het teken van de teeltwisseling. Om een goede voorbereiding te hebben op deze periode, biedt Steenks Service diverse diensten aan.

Aangezien veel machines ter onderhoud en hygiëne alleen tijdens de teeltwisseling gebruikt worden, biedt Steenks Service een verhuuroptie aan. Zo verhuurt Steenks Service onder andere buisrailwagens. Deze multifunctionele machines zijn erg handig wanneer er op hoogte gewerkt dient te worden. De maximale hoogte van deze buisrailwagens is 5,5 meter. Bovendien zijn deze wagens in bijna iedere spoormaat te huur.

Reinigen
De teeltwisseling is ook het uitgelezen moment om uw buisrailwagens te reinigen. Dit kan door middel van de Frekofix-totaalreiniger. De wagens dient de teler in te nevelen met het schoonmaakmiddel, waarna de teler het na het inweken de wagens kan afspuiten, waarna de groene aanslag verdwenen is. Frekofix is ook geschikt voor het verwijderen van algen, oliën, roet, rookaanslag en vetten.

Ook is de teeltwisselperiode uitermate geschikt om machines te laten voorzien van een goede onderhoudsbeurt, aldus Steenks. Dat zorgt ervoor dat alle machines weer geheel perfect in orde zijn voor het nieuwe seizoen. Tevens zijn de monteurs van Steenks Service VCA gecertificeerd, waardoor zij op de machines de VA-keur kunnen toepassen.

Voor meer informatie:
Steenks Service
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

 

Publicatiedatum: