Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gehaktballen telen in de kas

Op zoek naar andere gewassen? Al gedacht aan plantaardige vlees? Dat klinkt misschien gek en ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Martha Stewart geeft enkele nuttige tips voor de teelt van plantaardige gehaktballen.

Men hoeft ze alleen maar in een bed van marinaram een tomatensaus, te planten en acht weken te wachten en de gehaktbalplant met een zilveren schaar te verzorgen.

Zorg er daarbij voor dat de temperatuur op 62,7 graden Celsius blijft en al snel kunnen die gehaktballen worden geoogst en naar een broodjeszaak worden verscheept.

Publicatiedatum: