Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Blad met een komkommersmaak

Koppert Cress lanceert Cuzco Leaves

Koppert Cress presenteert Cuzco Leaves, blad met een komkommersmaak. Wanneer het rauw gebruikt wordt, is het volgens het bedrijf een visueel aantrekkelijk ingrediƫnt. De steel kan te sterk van smaak zijn, waardoor alleen (gedeeltes van) de bladeren gebruikt kunnen worden.



Het blad kan gebruikt worden in cocktails, bij vette vis, tonijn tartaar, steak tartaar en gerechten met groenten. Ook is het goed te combineren met avocado, citrus, gefermenteerde groenten, gerookte en gedroogde gerechten. In combinatie met vette ingrediƫnten zal de smaak meer nootachtig zijn.

Zuid-Amerika
Cuzco Leaves is het blad van een plant die familie is van de komkommer en afkomstig is uit Zuid-Amerika. In Peru wordt de plant geteeld voor haar vruchten. De jonge scheuten, bladeren en ranken worden gebruikt als bladgroenten. 

Bekijk hier hoe de Cuzco Leaves  gebruikt kunnen worden:





Voor meer informatie:
Koppert Cress 
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
W: https://www.koppertcress.com/  

Publicatiedatum: