Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verlangenlijstjes aan de kerstman vragen om Mini Munchies

Kinderen van alle leeftijden maken hun verlangenlijstjes voor de feestdagen, maar één item dat de Kerstman op deze lijsten blijft zien komt alleen van Pure Flavour.

“Deze feestdagen gebeurde er iets magisch, nog magischer dan normaal. Op de Noordpool kregen we brieven van kinderen, maar iets was er anders. In plaats van de op afstand bestuurbare auto's, videogames of superpop ging het allemaal over Mini Munchies”, zegt Bernard, hoofdelf op de Noordpool. Met nog een paar winkeldagen tot Kerst, zijn de elfen druk bezig met de 'finishing touches'. "De kerstman zei dat hij een paar pakjes op de slee wil, aangezien ze de perfecte snack voor onderweg zijn."

Het Mini Munchies-programma is een snackachtig veggieprogramma dat de beste snackproducten van Pure Flavor combineert in twee handige formaten. Formaat 1 bestaat uit Juno Bites Rode Druiventomaten, Aurora Bites Mini Paprika's en Poco Bites Cocktail Komkommers, allemaal verpakt in een handige zak. Formaat 2 bestaat uit het nieuwe Mini Munchies Tomatensnackpakket dat wordt geleverd in een pakket dat deze winter wordt gelanceerd.

"Toen de telefoon ging en er op mijn display 'De Noordpool' stond, dacht ik eerlijk gezegd dat het een grap was, maar toen ik de telefoon opnam en Bernard me vertelde wie hij was en dat hij onze hulp nodig had, konden we gewoon geen 'nee' zeggen", aldus Chris Veillon, Chief Marketing Officer. “De planningen waren strak en specifiek, dus moesten we snel handelen. Het gebeurt niet elke dag dat je op het laatste moment wordt gebeld door de werkplaats van de kerstman, dus ons team wilde de uitdaging graag aangaan." Het team van Pure Flavor was net zo verrast om Bernard en zijn team rond te zien rennen in het kas- en distributiecentrum tijdens hun korte stop in Leamington.“Dit is een geweldige kans om verse snacks in handen van kinderen in heel Noord-Amerika (en de wereld!) te krijgen. We waarderen de hulp van Bernard en zijn team om dit naar de slee van de kerstman te brengen. We hebben de elfjes beide soorten Mini Munchie-pakketten gegeven om ervoor te zorgen dat ze de variëteit hadden die nodig was", vertelt Veillon verder.Het verhaal van hoe Bernard en de andere elfen van de Kerstman naar Pure Flavor kwamen op zoek naar Mini Munchies is vast en zeker een nieuwe kerstklassieker.

Lees het hele verhaal hier.

Voor meer informatie:
Chris Veillon
Pure-Flavor
T: 519 326 8444
E: chris@pure-flavor.com
W: www.pure-flavor.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven