Luc Coghe en zijn team kregen De Ruiter en Signify op bezoek

Eerste tomatenoogst Tomco gevierd

Op 19 september bezocht De Ruiter tomatenkwekerij Tomco in het Belgische Roeselare, waar teler Luc Coghe en zijn medewerkers inmiddels een maand de vruchten oogsten van het nieuwe De Ruiter tomatenras Radiance. Samen met partner Signify (voorheen Phillips Lighting) werd die eerste oogst feestelijk gevierd.

Franky van Looveren (Sales Manager Benelux en Polen), Antonia Kolovou (Key accountmanager Benelux) en Svetlana Tokunova (Portfolio Marketing Manager Benelux) kwamen niet met lege handen: het voltallige team van Tomco van ruim 100 mensen kreeg een T-shirt van Radiance cadeau. Bovendien werd het hele team ook met hapjes en drankjes in het zonnetje gezet.

LED in nieuwe kas
De nieuwe Full LED kas is uitgerust met een combinatie van Philips LED toplighting en interlighting modules, die in totaal 225 µmol/m²/s produceren. Met hulp van de plantspecialisten van Signify wordt maximaal support gegeven voor het optimaal laten renderen van de LED modules. Vertegenwoordigers van Signify waren ook aanwezig bij de viering van de eerste oogst.

Groeikracht
Luc besloot Radiance te gaan telen onder Tomabel-keurmerk vanwege zijn sterk groeikracht en productie potentie. Daarnaast heeft het ras Radiance ook vruchten met een mooie donkerrode kleur, vroege productie, frisse groene delen en een goede presentatie in de winkel, aldus De Ruiter. Tot slot kent Radiance een breed resistentiepakket.

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com
info@deruiterseeds.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.