Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hazera breidt activiteiten op de Poolse zadenmarkt uit

Hazera Poland, onderdeel van Limagrain Group, een wereldleider in de zaadindustrie, is van plan het aanbod van hoogwaardige groentenzaden aan Poolse klanten uit te breiden. Dit omvat het versterken van Hazera's samenwerking binnen de Limagrain Group. Hazera Polen wil de enige vertegenwoordiger worden van alle Limagrain groentenzaadbedrijven. Limagrain is het op één na grootste bedrijf in de groentenzaadsector wereldwijd.

Alles onder één dak
De distributiekanalen van Limagrain in Polen, die momenteel worden onderhouden door Hazera Poland en HM.Clause Polska, zullen nu worden geconcentreerd onder Hazera Poland. "De afzetmogelijkheden van Hazera Poland biedt een geweldige kans om onze klanten beter te ondersteunen met een uitgebreid assortiment producten dat speciaal is gericht op de Poolse markt."

"Dankzij de inspanningen van ons lokale team hebben we de afgelopen jaren onze omzet in Polen verhoogd. We zijn er echter van overtuigd dat Limagrain een aanzienlijk concurrentievoordeel zal behalen door zijn afzetmodel in Polen te hervormen en een breder scala aan producten te hebben", zegt Rémi Bastien, CEO van HM.Clause.

"Hazera Poland wil het op drie na grootste bedrijf worden op de Poolse groentenzadenmarkt", zegt Rami Dar, CEO van Hazera. "Wij geloven dat Hazera Polen perfect gepositioneerd is om Poolse klanten een breed assortiment producten te bieden met een uitstekende marktdekking en een hoog niveau van ondersteuning."

Eind 2019 integratieproces afgerond
Dit integratieproject zal naar verwachting eind 2019 volledig zijn geïmplementeerd.

Hoewel de nadruk ligt op groei, heeft Hazera Polen de prioriteit om de continuïteit van de leveringen van producten aan de Poolse klanten te waarborgen.

Voor meer informatie:
Hazera Seeds B.V.
info@hazera.nl
www.hazera.nl

Publicatiedatum: