Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daar gaan ze: eerste bomen de grond in voor nieuwe pand VB

Woensdag 20 maart is de aanvang van de bouw van het nieuwe pand van VB aan de Galgeweg in Naaldwijk symbolisch gevierd. Geheel in lijn met hun nieuw gepresenteerde strategie is dit op passende wijze gedaan. De kinderen van de medewerkers hebben geen ‘eerste’ paal geslagen, maar acht grote eiken aan de entreezijde van het perceel geplant. VB wil hiermee ook iets teruggeven aan de omgeving.

“Bomen staan voor groei, de reden waarom VB haar nieuwe pand bouwt. Deze symbolische start wilden wij graag maken met onze eigen mensen, hun partners en kinderen”, vertelde directeur Edward Verbakel  als antwoord waarom er voor deze opvallende start van de bouw is gekozen. “We willen ermee onderstrepen dat we met elkaar bijdragen aan wat we willen bereiken: een duurzame toekomst voor deze en volgende generaties.”

Nieuwe uitstraling
De komende maanden zullen de contouren van het nieuwe pand stukje bij beetje meer zichtbaar worden. De bouw kan gevolgd worden op de nieuw gelanceerde website www.vb.nl, want met de start van de nieuwbouw heeft VB ook een tweede stap in groei en toekomst gezet met een nieuwe uitstraling; van logo tot en met website.

VB onderstreept met deze nieuwe uitstraling de duurzame strategie van het bedrijf. Een uitstraling die gebaseerd is op de kernwaarden van het bedrijf. “Voor ons betekent sustainable, oftewel duurzaam, niet alleen de inspanning die wij gezamenlijk kunnen leveren voor een beter milieu. Het bewust omgaan met energie en water zijn binnen de tuinbouw al vele jaren vaste uitgangspunten en geen bijzonderheid. Voor ons staat duurzaam ook voor langdurig en bestendig. Termen die wij graag koppelen aan onze relaties met onze klanten, leveranciers en collega’s.”

VB heeft aangegeven zich gezamenlijk in te blijven zetten voor een duurzame toekomst. “Eén die volgende generaties van ons zullen en mogen verwachten. Samen Duurzaam. Sustainable Together!” besluit Verbakel.  

Voor meer informatie over de nieuwbouw van VB:
www.vb.nl/vb-is-moving 

For more information:
Edward Verbakel
VB Group 
Jogchem van der Houtweg 4, 
2678 AG De Lier 
The Netherlands 
e.verbakel@vb.nl
www.vb.nl 
 

Publicatiedatum: