Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kiemgroentemixen van Italiaanse Vivo

De kiemgroentensector staat nog altijd in de belangstelling van de consument en het Italiaanse Vivo profiteerde hiervan, consolideerde haar omzet en registreerde een lichte stijging in 2018. "We zijn tevreden over hoe we 2018 hebben afgesloten met een omzetstijging van 5%. Daarbij hebben onze klanten hun interesse bevestigd en ons aangemoedigd om door te gaan met onze lijn van innovaties", zegt Andrea Farnedi.

Volgens Farnedi hebben kiemgroenten de afgelopen twee jaar een impuls gekregen dankzij de toenemende populariteit van de microgreens. "De kiemgroenten in de bakjes zijn ready-to-eat, makkelijk in gebruik en zijn op vele manieren toepasbaar."

Archieffoto

Vivo staat op het punt om nieuwe kiemgroentemixen op de markt te brengen. De mixen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele koks en de verpakking is speciaal voor de grootschalige distributie bedoeld. "In 2019 zullen we ook nieuwe investeringen doen in de vorm van de aankoop van nieuwe verpakkingsmachines en ontkiemers", zegt Farnedi.

"We zijn partners geworden van het online platform FruttiWeb waar zowel particulieren als horeca producten uit ons hele assortiment kan aankopen. Deze worden gekoeld bezorgd in heel Italiƫ en de verzendkosten zijn in verhouding met de aankoop."

Contact:  
Vivo Soc. Coop. Agr.
Via Cervese, 3485
47522 Cesena (FC)
Tel.: (+39) 0547 322117
Fax: (+39) 0547 321245
Email: info@germoglivivo.it
Web: www.germoglivivo.it

Publicatiedatum: