Oprichting platform energiemanagement volgens ISO 50001

"Certificaat gaat echt helpen in de toekomst"

Informatieplicht, Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED), MJA en erkende maatregelen. Een greep uit de regelingen en energiebesparende maatregelen waar organisaties wettelijk aan moeten voldoen. Maar levert dit ook daadwerkelijk de energiebesparing op geambieerd wordt?

Met een energiemanagementsysteem volgens de internationale standaard ISO 50001 weet u zeker dat u aan alle wettelijke eisen voldoet. BlueTerra Energy Experts helpt organisaties met het beschrijven en implementeren van het energiemanagementsysteem op een manier die bij de organisatie past. "Wij merken echter dat er nog relatief weinig organisaties zijn die ook daadwerkelijk hun systeem laten certificeren. Jammer, want dat certificaat gaat u in de toekomst echt helpen."

BlueTerra start binnenkort met een platform waarin gebruikers, experts en aanbieders samen worden gebracht. "Hiermee faciliteren we het delen van kennis en ervaring met als doel energiemanagement toegankelijker te maken."

Over het platform
Het platform Energiemanagement ISO 50001 wordt volgens BlueTerra een ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij energiemanagement: of u nu over ISO 50001 certificaat beschikt, bezig bent met de implementatie, implementatie overweegt of diensten aanbiedt rondom dit thema. "Kortom iedereen die een zinvolle bijdrage kan leveren of informatie zoekt is uitgenodigd om mee te werken aan een effectievere werking van het energiemanagementsysteem. Leden ontvangen twee keer per jaar een nieuwsbrief en we bezoeken een aantal organisaties om de praktijkervaringen te delen. We zoeken samenwerking met onder andere NEN en RVO."

Aanmelden
Het platform bevindt zich in de opstartfase. BlueTerra komt graag in contact met organisaties die interesse hebben in lidmaatschap of in het leveren van kennis en praktijkervaring.

Voor meer informatie:
BlueTerra
www.blueterra.nl/trainingen 
info@blueterra.nl 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.