"Recordopbrengsten zonne-energie verwacht"

Het was een fantastische zomer. Voor eigenaren van zonnepanelen bij uitstek: zij hebben niet alleen genoten van de hoge temperaturen en de zonuren, maar zitten er dankzij de recordproductie van hun zonnepanelen ook financieel warmpjes bij. De herfst is begonnen, tijd voor de najaarsronde SDE+. Hoewel de SDE+ bedragen voor zon dalen, liggen er nog steeds enorme kansen voor bedrijfspanden, stallen en zonneparken op akkers of braakliggend terrein, aldus energieadviesbureau CCS.

"Profiteren van zonne-energie is simpel. Weinig onderhoud, minimale arbeid en stabiele inkomsten. Om daartoe te komen, moeten een aantal zaken uitgezocht zijn. De aansluitkosten bij verzwaring van de elektrische aansluiting en mogelijke meerkosten ten opzichte van de huidige periodieke aansluitkosten bij overstap van kleinverbruik- naar grootverbruiksaansluiting zijn daarbij vaak een belangrijk knelpunt."

Voor meer informatie:
CCS
www.cocos.nl 

Gijs van Pruissen
vanpruissen@ccsenergieadvies.nl  

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.