Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FMCG Opleidingen en InQuality bundelen hun krachten in de Nordics

FMCG Opleidingen en InQuality gaan nu ook retailers en leveranciers in Scandinavië helpen met kennis over Category Management. Dit is vooral gericht op de aardappelen, groenten en fruit- en bloemen en plantensector.

Het gezamenlijk doel is om retailers en leveranciers te helpen bij het samenstellen van een goed assortiment, niet op basis van emotie en snelle verkoop- en inkoopkansen, maar op basis van data/ feiten en passend bij de retailer.

Dat betekent meer gestructureerd werken, gebruik makend van principes van category management en kwaliteitsmanagement.

Uit onderlinge contacten bleek dat zowel InQuality als FMCG Opleidingen voor veel dezelfde klanten hun eigen service aanboden. Services die elkaar goed aanvullen en elkaar kunnen versterken. Bovendien hebben zowel FMCG Opleidingen als InQuality als missie om bij te dragen aan een verdere professionalisering van de Groenten- en Fruitsector. Een uitstekende basis voor samenwerking dus.

Gert Bloemendal van FMCG Opleidingen: “Scandinavië is voor AGF een belangrijk afzetgebied voor Nederland. Dit maakt het gemakkelijker onze kennis uit te rollen naar de Nordics, omdat wij hebben gemerkt dat in die landen naast behoefte aan goede productkwaliteit er ook behoefte is aan training op het gebied van assortimentsmanagement en dan vooral op het commerciële vlak. Dit gaan wij nu invullen”.

Edwin Vels van FMCG Opleidingen: “Wij willen bouwen aan een betere categorie AGF en Bloemen & Planten. Passend bij de verschillende formules en de typen shoppers”.

Magnus Nilsson van InQuality: “Voor Scandinavische bedrijven is Nederland een belangrijk herkomst-en toevoerland van verse AGF-producten en het is dan ook niet meer dan logisch dat de bijbehorende kennis en kunde over categorieën en het professionaliseren van handelsrelaties tussen leveranciers en retailers ook beschikbaar komt voor Zweden, Noorwegen en Denemarken. Bovendien kan kennis uit de Nordics weer gemakkelijker vertaald worden naar kansen voor Nederlandse leveranciers”.

Er zal worden gestart met het aanbieden van cursussen Category Management. De cursussen worden aangeboden in Helsingborg in Zweden, centraal gelegen in Noorwegen, Zweden en Denemarken en hét handelscentrum voor verse groenten en fruit in Scandinavië.

Gedetailleerde informatie over het cursusaanbod in Scandinavië is te vinden op www.fmcgeducation.eu

Voor meer informatie:
Magnus Nilssen
InQuality
Helsingborg, Zweden, 
+46 (0) 42 147070
[email protected] 
www.inquality.eu 

Voor meer informatie
Edwin Vels
Gert Bloemendal
FMCG Opleidingen
Zeewolde, Nederland 
+31 (0) 6  2001 8888         
+31(0) 6  8156 1173
[email protected] 
website: www.fmcgopleidingen.nl 

 

Publicatiedatum: