In oktober hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'Dienstverlening' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden en dat geldt voor zowel Groentennieuws.nl en BPnieuws als onze internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily.

Dienstverlening
Dienstverlening is een breed onderwerp. Alle bedrijven immers, die een bepaalde dienst of service bieden, kunnen daaronder geschaard worden, zoals: advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus. En wat te denken van de bedrijven die meedenken en doen op het gebied van aardwarmte, CO2, waterzuivering en meer. Ook onderzoeksinstellingen en dienstverleners tijdens de teeltwissel kunnen in deze rubriek op bijzondere aandacht rekenen.

De Special Dienstverlening duurt tot en met 31 oktober. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 900. Op de internationale nieuwsbrieven sta je voor € 1300 op deze positie. Op de website betaal je € 630 nationaal en internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.