Van der Lugt introduceert Snacker Funfoods

Vanaf nu kan de consument gezond snacken met Snacker Funfoods van Plantenkwekerij Van der Lugt. Duurzaam geteelde planten met mini-groenten: tomaat, komkommer, sla en paprika. De consument kan de Snacker zelf kweken, oogsten en vooral eten!


Duurzaam geteelde, verse, gezonde groenten

Plantenkwekerij Van der Lugt positioneert Snacker Funfoods als een heerlijk, zelfgekweekt, vers ingrediënt voor velerlei gerechten als een leuke, leerzame manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met groenten, maar vooral als gezonde snack! Het concept is gebaseerd op de toenemende behoefte aan het eten van duurzaam geteelde en verse, gezonde groenten en het snel stijgende aantal mensen dat te kampen heeft met overgewicht. Van der Lugt speelt hierop in door consumenten te vertellen dat snacken vanaf nu ook heel gezond, lekker en gezellig kan zijn!


One-stop-shop effect

Het Snacker Funfoods assortiment kan direct in de winkel worden geplaatst, wat de kans op cross-selling en up-selling vergroot. Consumenten kunnen in één oogopslag een complete, gezonde, zelfgekweekte maaltijd samenstellen. Dit one-stop-shop effect in combinatie met de frisse, eigentijdse uitstraling van de diverse uitingen, zoals etiketten, de informatieve themawebsite www.snacker.nl , de assortimentsbrochure en de uitgebreide pr-campagne, waarin het begrip ‘fun’ nog eens extra kracht wordt bijgezet, maakt Snacker tot een aantrekkelijk, actueel en consumentvriendelijk product.

Het hele voorjaar verkrijgbaar

De planten zijn verkrijgbaar tot en met week 24 en worden geleverd in diverse potmaten en hoogtes:

  • Tomaat: potmaat 15 cm, hoogte 35-48 cm, belading 4x5x6
  • Sla: potmaat 10,5 cm, hoogte 10-15 cm, belading 7x5x10
  • Komkommer: potmaat 15 cm, hoogte 60-70 cm, belading 3x5x6
  • Paprika: potmaat 13 cm, hoogte 40-50 cm, belading 4x5x6


Het Snacker assortiment is niet alleen per product verkrijgbaar, maar ook als goedgevulde, gezonde mixkar. Met het complete assortiment Snacker Tomaat, Sla, Komkommer en Paprika creëer je op deze manier je eigen moestuin op wielen.

Voor meer informatie:
Ruud van den Akker
Johan de Hoog
(010) 503 30 30
info@vanderlugt.com
www.snacker.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven