Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard Awards worden op IPM uitgereikt



Van 24 tot en met 27 januari 2017 staat Landgard op de internationale plantenbeurs IPM in Essen. Een echte première is de uitreiking van de nieuwe Landgard Awards. Deze worden voortaan jaarlijks uitgereikt en eren lidbedrijven die zich op bijzondere wijze in hebben gezet voor de tuinbouw. Daarnaast eert de Landgard award voor jong talent jonge bedrijfseigenaren. De twee awards in de categorie bloemen & planten worden op donderdag 26 januari 2017 in feestelijke sfeer vergeven. De prijsuitreiking voor de categorie groenten & fruit volgt op de Fruit Logistica 2017.

"Met de Landgard Award willen we bedrijven onderscheiden die met hun bedrijfssucces hebben aangetoond dat het hen gelukt is om goed in te spelen op de structuurveranderingen binnen de tuinbouw", aldus Armin Rehberg, bestuursvoorzitter van Landgard. "Wij willen deze personen en bedrijven aan het publiek presenteren als het gezicht van de tuinbouw van vandaag en morgen in een innovatieve branche en natuurlijk als deel van Landgard als moderne en succesvol verkopende telerscoöperatie. Daarnaast willen wij hen eren voor hun inspanningen."
Publicatiedatum: