Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse kassenbouwer betreedt Marokkaanse markt

De Spaanse kassenbouwer Técnicas Sanjorge (TSJ) gaat de Marokkaanse markt betreden met de aanstelling van Omar Taleb als verantwoordelijke voor Ontwikkeling en Commerciële Uitbreiding. Omar is tuinbouwingenieur en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Técnicas Sanjorge begint daarmee zijn expansiefase op het Afrikaanse continent, communiceert het Spaanse bedrijf gespecialiseerd in de constructie van kassen en irrigatiesystemen.

"Aanwezigheid in Marokko zal een impuls geven aan TSJ, dat nu zijn Marokkaanse klanten een efficiëntere service zal kunnen bieden. Voortbouwend op de wereldwijde expansiestrategie van de groep is de positionering van het bedrijf op het Afrikaanse continent een bewijs te meer van de toewijding om de eisen van de klanten in te vullen. Ik ben verheugd om mezelf voor te kunnen stellen als de verantwoordelijke van de uitbreiding van het bedrijf in Marokko", verklaart Omar Taleb.

Met deze opening zoekt TSJ haar aanwezigheid binnen Marokko en de omliggende landen te versterken. Het bedrijf zal resistente kasstructuren en substraat- en irrigatiesystemen aanbieden gericht op het verhogen van de productiviteit van gewassen, waterbesparing en kostenvermindering.

"De beslissing om uit te breiden in Marokko is het resultaat van een zorgvuldige analyse en een duidelijke visie op de toekomst. Marokko biedt met zijn gevarieerde klimaat en zijn inzet voor duurzame tuinbouw een gunstige omgeving voor groei en samenwerking. Door dichter bij onze klanten in deze strategische regio te zijn, kunnen we hun specifieke behoeften beter begrijpen en op maat gemaakte oplossingen bieden", zegt Omar Taleb.

Voor meer informatie:
Técnicas Sanjorge
Pol. Ind. San Jorge, naves 66-68
21810 Palos de la Frontera (Huelva) – Spanje
Tel: +34 959 350 852
[email protected]
https://sanjor.es

Publicatiedatum: