Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
verhuur kas voor tomatenteelt

Revol Greens heroverweegt areaal slateelt

Revol Greens wil hun kas in Californië een nieuw doel geven. Het bedrijf heroverweegt de teeltactiviteiten van hun kassen in Minnesota, Texas, Californië en Georgia. Deze stappen maken deel uit van de langetermijnstrategie van het bedrijf.

De faciliteit van Revol Greens in Tehachapi (Californië) heeft een belangrijke rol gespeeld in de uitbreiding van het bedrijf naar de zuidelijke en Midwestern regio's. De vierde en nieuwste kas van Revol Greens in Texas is volledig in gebruik. Het bedrijf wil ook de vlaggenschipfaciliteit in Texas optimaliseren.

In de acht hectare grote kas van Revol Greens in Texas worden bladgroenten en sla geteeld. De locatie in Californië zet hun kropprogramma voort. Met deze overgang maximaliseert het bedrijf hun teeltcapaciteit. Equilibrium, eigenaar van de kas in Tehachapi, wil 13 hectare van hun kas verhuren aan een tomatenteler. De nieuwe tomatenteelt op die locatie biedt Revol Greens nieuwe kansen, zo laten de twee partijen weten.

Voor meer informatie:
Revol Greens
Tel: +1 310 293 2184
[email protected]
www.revolgreens.com

Publicatiedatum: