Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Richard Saarloos nieuwe accountmanager bij Mertens

Sinds 5 maart jl. is Richard Saarloos werkzaam bij Mertens binnen het team Glasgroenteteelt. Richard Saarloos is 48 jaar oud en typeert zichzelf als een echte Westlander, geboren en opgegroeid in Monster en nu ca. 23 jaar woonachtig in 's-Gravenzande. Hier vormt hij een gezin met zijn vrouw en vier kinderen. In zijn vrije tijd is Richard druk met o.a. kickboksen, gitaar spelen, mountainbiken, duiken en in het weekend met de kids naar de voetbal en hockey.


Richard Saarloos

Account manager Glasgroenteteelt
Richard bekleedt de functie: Accountmanager Glasgroenteteelt en richt zich voornamelijk op regio Westland. Hij zal dus veel op weg zijn om, samen met zijn collega's vanuit Maasdijk en Horst, zijn relaties te voorzien van de juiste producten en advies. Richard is al langer actief in de sector en was in het verleden o.a. werkzaam als consultant en productspecialist.

Waarom Mertens?
Waarom heeft Richard voor Mertens gekozen. 'Hier heb je het totale pakket aan artikelen die een teler nodig heeft. Zo kunnen wij telers volledig ontzorgen', vertelt Richard. Daarnaast was hij al bekend met Mertens en geeft hij dat het bedrijfswaarden, cultuur en sfeer bij hem passen.

Voor meer informatie:
Mertens B.V.
Handelstraat 6
5961 PV Horst
Tel:+31773999111
[email protected]
www.mertens-groep.nl

Publicatiedatum: