Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
"Directors' cut"
Gin met asperge
Portobello Road Gin heeft de eerste London Dry Gin gemaakt met Britse asperges. De gelimiteerde 'Directors' Cut'-editie van het distillaat bevat een blend van plantaardige producten zoals asperges, gentiaanwortels, nootmuskaat, jeneverbessen, citroen en sinaasappelschillen,
Het concept van de Directors'Cut-editie was opgezet door de vier directeuren van Portobello Road Gin: Ged Feltham, Paul Lane, Jake Burger and Tom Coates. Ze wilden graag een zeer speciale gin produceren waarbij ze zelf de bestanddelen zouden plukken.
Tijdens de laatste tien dagen van het aspergeseizoen in juni werden bij aspergeteler Will Aveling te Cambridgeshire een 10 kilo aan asperges geselecteerd op smaakconcentratie, die gebruikt zouden worden voor de gin.
Portobello Road Gin The Directors' Cut zal vanaf 21 oktober beschikbaar zijn op www.portobelloroadgin.com en bij een select aantal onafhankelijke retailers voor £39 (€53,50).