Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard sluit vestiging in Bergkamen

In het kader van herstructureringsmaatregelen binnen het werkveld groenten en fruit sluit de Duitse coöperatie Landgard haar vestiging in Bergkamen. "We hebben besloten de vestiging Bergkamen te sluiten en dienstverlening die hier is ondergebracht, te centraliseren in de vestiging Bornheim-Roisdorf", zegt Sabrina Boßmann, communicatieleider van Landgard Service. Het bedrijf verzekert dat zij van hieruit in staat is om haar klanten uit de levensmiddelenhandel te kunnen bedienen met Landgard's gehele dienstverleningspakket.

Compensaties voor de medewerkers
De 42 medewerkers van de vestiging Bergkamen hebben van Landgard het aanbod gekregen om hun baan in Bornheim-Roisdorf bij Bonn voor te zetten, aldus het bedrijf. "Ter compensatie werden reiskostentoeslagen en ondersteuning bij het veranderen van woonplaats aangeboden", beschrijft Sabrina. "Enkele medewerkers hebben dit aanbod aangenomen, anderen niet."

De vestiging Bergkamen was ooit onderdeel van het traditionele bedrijf Manss uit Hamm. Na de insolventie van de groothandelaar trad Landgard tot het bedrijf toe. Nadat Landgard aanvankelijk slechts 51 procent van het bedrijf in handen kreeg, nam Landgard het bedrijf in 2011 volledig over. Sindsdien opereert de vestiging Bergkamen tot op de dag van vandaag onder de naam 'Landgard Obst & Gemüse'.

Sabrina Boßmann
Landgard Service GmbH
Veilingstraße T1200, 47638 Straelen-Herongen
Tel: +49 (0)2839 59 1127
sabrina.schnaudt@landgard.de
www.landgard.de

Publicatiedatum: