Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
jubileummagazine gerealiseerd door Uitgeverij Boekhout

FarmPack 25 jaar



Uitgeverij Boekhout heeft een jubileummagazine in de Nederlandse en Engelse taal gerealiseerd ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van FarmPack BV. Het magazine geeft een indruk van het bedrijf in Kapelle en hoe het bedrijf zich van teeltbedrijf heeft ontwikkeld tot Nederlands grootste producent van diepvries maïskolven en soft fried groenten.


 
Jos de Regt is de grondlegger van het bedrijf FarmPack. Van akkerbouwer met de mais als nevenactiviteit werd de verwerking van suikermais in de loop der jaren een hoofdmoot binnen het bedrijf. Geïllustreerd met prachtige anekdotes vertelt Jos hoe met vallen en opstaan de suikermaisteelt is opgepakt en is uitgegroeid tot 300 hectare teelt vandaag de dag. Zijn uitgangspunt: verkoop nooit onder de kostprijs en gun een ander ook de winst.


 
De huidige directie en volgende generatie, Willem Veldhoen en Linda Veldhoen - De Regt hebben de ontwikkelingen van het bedrijf tot op heden vastgelegd in een tastbaar document. Ze kijken terug - en vooruit naar een jaarrond spreiding in de fabriek met onder meer de productie en verwerking van suikermais, uien, champignons en wortelen tot voorgebakken maaltijdcomponenten voor afnemers in de internationale industrie, retail en foodservice.


 
Voor meer informatie:
Farm Pack BV
Nijverheidsweg 1
4421 SG Kapelle
The Netherlands
T: +31 (0)113 34 13 81
F: +31 (0)113 34 42 57
E: info@farmpack.nl
 
Heeft u ook interesse in een sponsored magazine ter gelegenheid van uw nieuwbouw, jubileum of gewoon als aansprekend promotiemateriaal? Neem dan contact op met Uitgeverij Boekhout / AGF.nl: 0166-698203 / info@agf.nl