Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Powerhouse stapt in Volvo Ocean Race

Team Vestas Wind en de Nederlandse cosponsor Powerhouse zijn op het laatste moment met een zeilteam ingestapt in de Volvo Ocean Race, de zwaarste zeilrace ter wereld en de ultieme uitdaging voor oceaanzeilers. In de editie van RT7 Volvo Ocean Race: Update van 27 februari staat Powerhouse als sponsor centraal.



Kort voor de start van de Volvo Ocean Race greep Powerhouse de kans om als cosponsor van Team Vestas Wind in te stappen. Overtuigd van de mogelijkheden die het sponsorship te bieden had, zette Powerhouse deze stap. Ze zit niet bij de pakken neer nu het team tijdelijk uit de race is, nadat het in de 2e lag van de race crashte. Snel schakelen, lef tonen en altijd alle mogelijkheden benutten is dan ook wat Powerhouse uniek maakt in de sector.

Jaap de Jong, managing director van Powerhouse: "Via ons online energieplatform zijn klanten rechtstreeks op de energiemarkt actief. We helpen hen om op basis van goede informatie snelle beslissingen op het juiste moment te nemen. Zo kunnen zij direct kansen pakken en zich aanpassen aan de omstandigheden. Zij verbeteren de positie van hun bedrijf ten opzichte van hun concurrenten door continu op mogelijkheden in te springen en kansen te benutten. Dat vraagt om lef, heldere doelstellingen en ondernemerschap. Dit is een krachtige parallel met de Volvo Ocean Race en precies waar Powerhouse voor staat."

Volvo Ocean Race: Update wordt 27 februari om 16.39 tot 17.00 uur uitgezonden op RTL7.

Powerhouse, het grootste online energieplatform voor zakelijke grootverbruikers en producenten in Nederland, grijpt de Volvo Ocean Race aan om haar naamsbekendheid en de merkherkenning nationaal en internationaal een sterke impuls te geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Powerhouse
Ronald Sutmuller
Senior woordvoerder Powerhouse
06 12 12 15 87
Communicatie@powerhouse.nl

Publicatiedatum: