Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
te zien op GreenTech

Nieuw hart voor Climalux full-led groeilichtsysteem

Climalux heeft haar aanbod van Horticulture Control Units uitgebreid met een nieuwe modulaire versie, die gepresenteerd zal worden tijdens de GreenTech 2024 in stand 5.307.

Naast de huidige CTR-versie, met een maximale capaciteit van acht lichtstrengen, is vanaf heden ook de MOD-versie leverbaar. Een kleinere module, met aparte digitale interface voor de gebruiker, geschikt tot ongeveer 2 ha, die in een veelvoud kan worden doorgekoppeld om grotere projecten te realiseren.

De Horticulture Control Unit is het hart van het Climalux full-led groeilichtsysteem. De module zorgt voor een analoge en digitale verbinding tussen de tuinbouwcomputer en het groeilichtsysteem. Het stelt de gebruiker in staat om de lampen en de ventilatoren snel en op elk gewenst niveau in te stellen en te anticiperen op de wisselende weersomstandigheden.

Een nieuwe Horticulture Control Unit completeert voor het bedrijf uit Hoek van Holland het productassortiment, met daarin ook een lichtbron en een zelf ontwikkelde Power Supply Unit. Niels Damen van Climalux gaf recent nog een uitgebreider kijkje in de keuken, vooruitlopend op GreenTech.

Climalux staat op GreenTech Amsterdam van 11-13 juni 2024: stand 05.307.

Voor meer informatie:
Niels Damen
Climalux
[email protected]
www.climalux.nu

Publicatiedatum: