Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe dynamische groeilichtoplossing gelanceerd voor gesloten teeltsystemen

Photosynthetic, een aanbieder van verlichtingsoplossingen voor de tuinbouw, presenteert een nieuwe dynamische groeilamp die speciaal is ontwikkeld voor de CEA-sector. Het is een geavanceerde dynamische verlichtingsoplossing, gericht op het verbeteren van plantengroei en opbrengst, het optimaliseren van energie-efficiëntie en het bevorderen van duurzaamheid. Photosynthetic zal te zien zijn op de GreenTech in Hal 5 bij stand 05.464VF.

"We zijn blij de nieuwe Photosynthetic D-serie van Dynamische Groeilampen te mogen presenteren. Deze creëert niet alleen lichtprestaties in termen van spectrum en output, maar ook een nieuwe standaard voor energie-efficiëntie en plantgezondheid in de CEA-sector. Deze innovatie, reeds geïnstalleerd in verschillende faciliteiten wereldwijd, onderstreept ons engagement voor duurzame voedselproductie en ondersteunt telers met geavanceerde technologie," zei Halvard Aagaard, CEO van Photosynthetic.

Nieuwe dynamische groeilampen
Op GreenTech Amsterdam 2024 onthulde Photosynthetic haar nieuwste innovatie: de D-serie Dynamische Groeilampen, die een energie-efficiëntie tot 4 μmol/J kan bogen. Deze dynamische meerkanaals groeilamp is ontworpen om te voldoen aan de complexe behoeften van moderne verticale landbouw en kassen.

Belangrijke kenmerken van de Photosynthetic D-serie:

  • Geavanceerde dynamische verlichting aangedreven door Synthia, het gepatenteerde softwarecontrolesysteem van Photosynthetic*, zorgt voor optimale lichtspectra voor verschillende groeifasen, maximaliseert de gezondheid en opbrengst van planten. * ook beschikbaar via API voor volledige integratie met bestaande software.
  • Energie-efficiëntie: Tot 4 μmol/J, vermindert energiekosten, voorkomt overtollige warmte in het productiegebied en verlengt de productlevensduur
  • Eenvoudige installatie & onderhoud: Plug-and-play opstelling toegankelijk voor zowel kleinschalige als grootschalige operaties, ontworpen voor eenvoudige service, duurzaamheid en langdurig gebruik met minimaal onderhoud
  • Volledig aanpasbaar: Beschikbaar in aangepaste spectra en lengtes met geïntegreerde en gecentraliseerde stroomopties
  • Volledig gecertificeerd: Voldoet aan alle industriestandaarden en -regelgevingen die veiligheid en betrouwbaarheid waarborgen, inclusief een IP66-classificatie voor stof- en waterbescherming, geschikt voor alle soorten binnenteelt-omgevingen.

Voor meer informatie:
Rift Labs
Tel.: +47 758 032 66
[email protected]
www.riftlabs.com

Publicatiedatum: