Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oogstrobot in actie te zien tijdens GreenTech

Op de laatste dag van GreenTech, 13 juni, organiseert De Ruiter Experience Center in samenwerking met Certhon een ochtendbezoek om ontwikkelingen in tuinbouwtechnologie te laten zien. Dit evenement is bedoeld om de oogstrobot voor cherrytomaten, Artemy, in actie te zien en meer te leren over De Ruiter.

Certhon en DENSO hebben onlangs een volledig geautomatiseerde robot voor het oogsten van cherrytomaten geïntroduceerd: Artemy. Tijdens GreenTech Amsterdam van 11 tot 13 juni is Artemy te zien op de Certhon stand (05.235). Hij kan automatisch van rijbaan en krat wisselen en werkt 20 uur per dag, ook 's nachts en onder LED-verlichting. Deelnemers krijgen de kans om de robot in actie te zien in het De Ruiter Experience Center in Bleiswijk.

Demonstratie en rondleiding
De Ruiter en Certhon verwelkomen geïnteresseerden voor een ontbijtsessie, rondleiding en demonstratie van Artemy in het De Ruiter Experience Center. Gasten kunnen een bezoek brengen aan de kas. In het De Ruiter Experience Center worden honderden tomaten- en komkommerrassen geteeld en getest met behulp van technologieën die gewasproductie en commerciële teeltomstandigheden kunnen verbeteren.

Locatie en programma
Het bezoek vindt plaats in het De Ruiter Experience Center, gelegen aan de Narcissenweg 2, 2665 NA Bleiswijk, Nederland, van 8.45 tot 11.30 uur. Voor de aanwezige telers is er een live demonstratie van Artemy. De verkoop- en productmanager van Certhon en hun robotingenieur leiden de aanwezigen door de functies en voordelen van Artemy. Het team van De Ruiter verzorgt een rondleiding in de kas en op de markt zijn een groot aantal variëteiten en innovaties te zien en te proeven. Tot slot is er gelegenheid om te netwerken.

Programma
8.45 uur: Inloop
9.00 – 9.30 uur: Opening + ontbijt
9.30 – 11.00 uur: Demonstratie Artemy
Roterende onderdelen: Presentatie De Ruiter / Bayer
Presentatie Artemy door Certhon
11.00 – 11.30 uur: Afronding

Aanmelden kan hier. Certhon en De Ruiter regelen het vervoer van en naar GreenTech Amsterdam.

Voor meer informatie:
Certhon
ABC Westland 555
2685 DG Poeldijk
Tel: +31 174 22 50 80
[email protected]
www.certhon.com

Publicatiedatum: