Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw brandermanagementsysteem op GreenTech

In mei werd in de werkplaats van Zantingh hard gewerkt aan een beursopstelling met de nieuwe LMV6 van Siemens. LMV6 vertaalt decennia aan kennis, oplossingen en de laatste technologische ontwikkelingen naar een brandermanagementsysteem.

Volgende generatie branderbeheersystemen
Het systeem is bekroond met de German Design Award voor zijn HMI (Human Machine Interface). De AZL6 voor olie- en gasbranders biedt een wizard voor snelle ingebruikname en een duidelijke menustructuur met intu├»tieve bediening door middel van iconen, waardoor gebruikersproblemen sneller kunnen worden opgelost. Een groot display met "scrolknop" maakt de bediening volgens de ontwerpers eenvoudig en effici├źnt. De AZL6 ondersteunt meerdere talen en verhoogt de veiligheid door extra bevestiging te vragen bij kritische wijzigingen.

LMV6: schaalbaar van ontwerp
Het systeem verbrandt minder brandstof voor dezelfde hoeveelheid energie, wat leidt tot lagere fossiele brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Met functies zoals O2-regeling, rookgasrecirculatie en maximaal drie hoog-precisie actuatoren helpt de LMV6 zelfs de strengste NOx-limieten te handhaven.

Het vervangen van de LMV2/3 & 5 vereist minimale aanpassingen. De compacte LMV6 unit is eenvoudig in te passen. Bewezen componenten kunnen worden behouden en het systeem kan worden uitgebreid met sensoren, die bijvoorbeeld ook het gebruik van waterstof mogelijk maken.

De nieuwe LMV6 komt in de Zantingh brander welke op de stand 01.416 op de GreenTech te bezichtigen is.

Voor meer informatie:
Zantingh B.V.
Tel: (+31) (0)297 - 219 100
[email protected]
www.zantingh.com

Publicatiedatum: