Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomaat verpakt in hersluitbare 'kas'

Kaliroy Fresh heeft op de onlangs gehouden beurs Viva Fresh in Houston in Texas een nieuwe verpakking voor snacktomaten gepresenteerd die gemaakt is van gerecycled plastic. De verpakking lijkt op een kas.

De verpakking beschikt over een gebruiksvriendelijk peel-back label.

Kaliroy Fresh heeft flink geïnvesteerd in de jaarronde teelt van snacktomaten, waaronder pruim- en cherrytomaten. Het bedrijf ontdekte dat snacktomaten het hele jaar door kunnen groeien. Op de campus in Jalisco–de 'Napa Valley' wordt onderzoek gedaan naar de smaak, opbrengst en weerstand van snacktomatenrassen. Binnen het onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Kaliroy worden constant nieuwe rassen getest.

De onderneming blijft investeren in extra areaal en volumes. Ook blijft het telen in Baja California, Jalisco en Sinaloa. Het bedrijf is onafhankelijk van andere telers.

Kaliroy Fresh teelt Roma-, ronde-, pruim- en gemengde medleytomaten. Onlangs heeft het bedrijf cherrytomaten en mini zoete pepers geïntroduceerd.

Voor meer informatie:
Tom Lyons
Kaliroy Fresh LLC
Tel: +1 619 997 0156
[email protected]
http://kaliroy.com

Publicatiedatum: