Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
herverpakken, labelen en samenvoegen van producten

Müller Fresh Food Logistics neemt nieuwe warehouse in Holten in gebruik

Müller Fresh Food Logistics heeft onlangs een 17 meter hoog warehouse in Holten in gebruik genomen. Dit warehouse biedt klanten naast distributie, ook de mogelijkheid om geconditioneerd op te slaan. Het nieuwe pand is de meest recente toevoeging aan de verschillende warehouselocaties van Müller Fresh Food Logistics en is direct aangesloten op het distributienetwerk van de logistieke dienstverlener, zo melden ze.

De logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft vanaf het begin van de bouw van het nieuwe warehouse de behoeften van zijn klanten vooropgesteld. Dankzij de temperatuur-gecontroleerde omgeving kan het warehouse in korte tijd worden teruggekoeld naar een bevroren omgeving om te worden ingezet als koel- of vrieshal.

Volledig aanbod
Jan Peter Müller, CEO van Müller Fresh Food Logistics, benadrukt het belang van het nieuwe warehouse voor de groei en flexibiliteit van het bedrijf: "De logistieke markt is continu in beweging. Onze uitbreiding stelt ons in staat om onze klanten een volledig aanbod aan logistieke oplossingen te bieden, inclusief geconditioneerde opslag naast transport. Met onze voortdurende focus op klantgerichtheid en operationele efficiëntie, blijven we een betrouwbare partner in de voedingsmiddelenindustrie, die klaar staat om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen en aan de veranderde eisen van de voedingsmiddelenindustrie."

Momenteel is de opslagruimte in gebruik voor een aantal klanten waarvoor Value Added Services worden verricht. Dit omvat activiteiten zoals het herverpakken, labelen en samenvoegen van producten.

Müller Fresh Food Logistics biedt opslagfaciliteiten voor eindproducten, halffabricaten en grondstoffen. Opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, retail en foodservice. Klanten maken gebruik van de faciliteiten voor het opslaan van hun eigen productievoorraden en als distributiecentra voor eindproducten. Naast de locatie in Holten, beschikt Müller Fresh Food Logistics over warehouses in Nijkerk, Lekkerkerk, Roelofarendsveen en Waalhaven Rotterdam. Het nieuwe warehouse in Holten, dat onlangs in gebruik is genomen, is direct aangesloten op het distributienetwerk van Müller Fresh Food Logistics.

Voor meer informatie:
Müller Fresh Food Logistics
Keizersweg 79
7451PH Holten
Tel.: +31 548855505
[email protected]
www.muller.nl

Publicatiedatum: