Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweebaans krattenreinigingsinstallatie

Onmiddellijk na Pasen werd het nieuwe krattentunnelsysteem met twee banen in gebruik genomen in de hal van Wasto-Pac in het Duitse Erftstadt. De twee banen van het moderne wassysteem kunnen met productspecifieke wasprogramma's aan verschillende producten en op verschillende snelheden worden aangepast. "Onze focus ligt nog steeds op de levensmiddelenindustrie, de retail en de online handel", meldt Walter Ahn, algemeen directeur van het Wasto-Pac.

"Onze oude enkelbaansinstallatie bereikte ondertussen haar capaciteitsgrenzen. Tegelijkertijd wilden we de efficiƫntie van onze service verhogen, aangezien we een toenemende vraag naar kratreiniging in de levensmiddelensector waarnemen", vervolgt Ahn. "De twee onafhankelijk van elkaar werkende banen laten gelijktijdige afhandelingen van verschillende artikelen met uiteenlopende wasprogramma's en heteluchtventilatoren toe. Gegevensopslag over temperatuur, chemie, aantallen enz. zorgt voor een gecontroleerd reinigingsproces volgens HACCP. Hiermee kunnen alle formaten van 300x200 tot 800x600 mm en hoogtes van 45 tot 400 mm worden verwerkt. Dit omvat bijvoorbeeld AGF-kratten, plantentrays, vaste oogstkratten, draai-stapelcontainers, deksels en kwartpallets."


De nieuwe dubbele krattentunnelsysteem met twee banen

Als dienstverlener voor alle aspecten van herbruikbare kisten en bakken, geeft Ahn ook advies en ondersteuning aan talloze klanten in de AGF-sector. "Een groot aantal telers vertrouwt nu op herbruikbare kratten op maat. Toch zijn wij een van de weinige specialisten die een geautomatiseerde reiniging van deze kratten aanbieden. In dit opzicht is krattenreiniging een sterke groeimarkt voor ons. De reinigingsservice zorgt niet alleen voor hygiƫnische veiligheid, maar helpt ook om ervoor te zorgen dat de herbruikbare kratten op de lange termijn langer gebruikt kunnen worden. Met dit systeem gaan we dus verder op de succesvolle weg die we in 2012 zijn ingeslagen met de geautomatiseerde reiniging van kunststof pallets", besluit de dienstverlener.

Voor meer informatie:
Walter Ahn
WASTO-PAC GmbH
Wildweg 4a
50374 Erftstadt, Duitsland
Tel: +49 2235 465 493 10
[email protected]
www.wastopac.com

Publicatiedatum: