Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe snackverpakkingen voor selderij en komkommer

First Quality Produce, gevestigd in Fresno, Californië, kondigt de lancering aan van hun "Snack Buddies" merk snackpakketten. Deze nieuwe snacks zijn bedoeld om zowel gezondheidsbewuste consumenten als snackliefhebbers aan te spreken, en bieden verse, smakelijke en handige snackopties.

Als eerste op de lijst staat het verbeterde Selderij Snackpakket. De nieuwe verpakking heeft een verbeterde zuurstofoverdracht, een technologische vooruitgang die de houdbaarheid van het product aanzienlijk verlengt en de versheid en knapperigheid langer behoudt dan voorheen. Hierdoor blijven de selderijstengels van de eerste tot de laatste hap vers en knapperig.

Daarnaast introduceert First Quality Produce ook het "Dynamic Duo" snack buddies pakket. Dit aanbod bestaat uit vers gesneden komkommersnackpakketten, vergezeld van een sriracha-pakket. Voor degenen die een klassieke smaak met een twist willen, is er ook een selderijstengels snackpakket met een sriracha-pakket inbegrepen. Sriracha is een populaire pittige saus die oorspronkelijk uit Thailand komt. Het is gemaakt van chili pepers, azijn, knoflook, suiker en zout. Deze combinaties zijn perfect voor liefhebbers van een beetje pit bij hun gezonde snacks, en bieden een pittige kick die de verse, knapperige smaak van de producten versterkt.

Voor meer informatie:
Mike Kahaian
First Quality Produce
Tel: +1 559 442 1932
[email protected]
https://firstqualityproduce.com/

Publicatiedatum: