Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
uitbreiding toelating in Nederland in afwachting van goedkeuring

Uitbreiding toelating desinfectant Intra Multi-Des GA in België

Ontsmettingsmiddel Intra Multi-Des GA wordt ingezet tegen schadelijke micro-organismen en is toegestaan in gebruik voor het desinfecteren van oppervlakken tegen bacteriën, gisten en virussen. Vanaf heden is de toelating uitgebreid voor gebruik in België, meldt Intrahorti.

Het middel is toegestaan voor de algemene desinfectie van oppervlakken in lege kassen/serres, paddenstoelenkwekerijen en magazijnen.

Bovendien is het ook toegelaten voor het ontsmetten van oppervlakken van apparatuur die wordt gebruikt bij het transporteren en verwerken van bloembollen, groenten en (sier)planten. Voorbeelden daarvan zijn betonvloeren, teelttafels, bevloeiingsmatten, plantcontainers, stekbakjes, kweekkisten, antiworteldoek en handgereedschap.

Voor een optimale desinfectie is het belangrijk dat het middel in contact komt met de pathogenen die aanwezig zijn. Intra Multi-Des GA bevat, naast haar actieve desinfectie-ingrediënten, een groot aandeel aan uitvloeiers in het product. Daardoor dringt het ook in kieren en gaten door en zo wordt de desinfectiekracht versterkt.

De uitbreiding van de toelating is in Nederland in afwachting van goedkeuring.

Voor meer informatie:
Intrahorti
Voltaweg 4
5466 AZ Veghel
Tel.: +31 (0)413 354 105
info@intrahorti.nl
www.intrahorti.nl
Publicatiedatum: