Het assortiment vangplaten van Koppert krijgt een totale make-over. Dat gebeurt na de rebranding van de natuurlijke vijanden, micro-organismen en bestuivingsproducten van Koppert in de eerste helft van 2023. Het bedrijf laat weten dat de vangplaten op de markt verkrijgbaar zijn onder het merk Horiver.

Opvallend patroon
"Het nieuwe Horiver design heeft een opvallend patroon met een zoom-in effect, dat de vang- en controlefuncties van het product benadrukt. Het transparante bovenste gedeelte in de verpakking toont nu ook het ophangapparaat voor eenvoudige toepassing", zegt Product Manager Rick van der Pas. "Dit ontwerp sluit perfect aan bij de positionering van Horiver in de markt, waarbij de nadruk ligt op de hoogste effectiviteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide prestaties. Omdat onze Rollertraps perfect in het vangplatenportfolio passen, zullen ze ook het Horiver-merk op de verpakking dragen."

Horiver Rollertraps
Tot de producten in het Horiverassortiment behoren vangplaten en Rollertraps. Horiver vangplaten maken het mogelijk om plagen in een vroeg stadium op te sporen en vervolgens biologisch aan te pakken. Dit voorkomt het onnodige gebruik van chemische middelen. Door regelmatig tellingen uit te voeren, wordt bovendien duidelijk wanneer plagen de kas binnenkomen, hoe ze zich ontwikkelen en wanneer een populatie haar hoogtepunt bereikt. Op deze manier is de teler beter voorbereid op potentiƫle bedreigingen.Rollertraps, kleverige linten die strategisch geplaatst worden in hot spots of gebieden met een hoge plaagdruk, vangen efficiƫnt een breed spectrum van plaaginsecten. Het assortiment vangplaten is afgestemd op verschillende plagen en heeft plagen-specifieke kleuren voor een grotere werkzaamheid en bewezen resultaten.

Beschikbaarheid
Aangezien deze producten in de hele distributieketen op voorraad zijn, zal het daadwerkelijke uiterlijk van de producten in nieuwe (verpakkings)designs per markt verschillen.

Voor meer informatie:
Koppert
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: +31 (0) 10 514 04 44
info@koppert.nl
https://www.koppert.nl