René Polak, Ushio:

"We zijn er klaar voor om de 'last man standing' in de Europese HPS productie te zijn"

Tholen - Te midden van verschuivingen in de sector, waar steeds meer leveranciers zich terugtrekken uit de wereld van HPS-lampen voor de tuinbouw, blijft Ushio standvastig. "Er zijn nog steeds veel HPS- systemen in gebruik die op dit moment niet worden vervangen door LED, hetzij uit investeringsoogpunt of omdat LED niet de ultieme oplossing voor sommige gewassoorten is," zegt verkoopdirecteur tuinbouw René Polak.

Ushio blijft ook in de toekomst een partner voor HPS-lampen
Vooruitkijkend wil Ushio de markt laten weten dat ze doorgaan als fabrikant van hoogwaardige HPS-lampen en componenten voor professionele kasbelichting. "We blijven toegewijd aan HPS-technologie en onze hoogwaardige productie, in Europa, en staan klaar om kwekers te ondersteunen, of het nu gaat om vervanging of om baanbrekende hybridesystemen," bevestigt René. "Dit is cruciaal voor veel kwekers. Ze hebben een betrouwbare partner voor de komende jaren nodig."

Ushio heeft een meer dan twintig jaar lange staat van dienst. "Onze lampen hebben een geoptimaliseerde spectrale verdeling voor een hoge fotosynthese-efficiëntie en een hoge stabiliteit van de PAR-waarde over de gehele levensduur," legt René uit "en onze toewijding aan deze technologie blijft onverminderd. We blijven voortdurend investeren in ons gerenommeerde Horturion HPS lampenassortiment, inclusief voedingen. Dit is waarom onze Horturion HPS lampenserie wereldwijde erkenning geniet en symbool staat voor kwaliteit."

De Horturion HPS Suprema is de nieuwste innovatie van Ushio Duitsland op het gebied van kasbelichting die in maart 2022 geïntroduceerd werd. "Het is 's werelds eerste HPS 1000 W lamp met een lichtopbrengst van 2200 μmol/s en daarmee de meest efficiënte HPS 1000 W lamp die ooit op de markt is gebracht," legt René uit.

Intern R&D-centrum en eigen kas
De in 2017 geopende kas van het bedrijf strekt zich uit over bijna 6000 m2 en heeft een aanzienlijke capaciteit. "En onze in-house engineeringfaciliteiten, met geavanceerde apparatuur, zullen in de toekomst ook dienen als bakermat voor innovatie," vervolgt René. "Hier bereiden nauwgezette metingen en testen de weg voor mijlpalen zoals de baanbrekende Suprema lampen."

De Ushio fabriek, die op volle toeren draait, heeft de capaciteit om jaarlijks een miljoen lampen voor professionele kasbelichting te vervaardigen. "Dit onderstreept onze status als niet alleen een standvastige leverancier van eersteklas lampen, maar ook een betrouwbare bron voor grote orders voor grootschalige ondernemingen."

Voor meer informatie:
Rene Polak
Ushio
+31 621 82 61 31
rene.polak@ushio.de
www.ushio.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.