Enza Zaden viert 85-jarig jubileum met familie en vrienden van medewerkers

Het groenteveredelingsbedrijf Enza Zaden heeft begin september haar deuren geopend voor familie en vrienden van al haar medewerkers in Enkhuizen. Dit in het kader van de viering van het 85-jarig bestaan van het internationale familiebedrijf. Gedurende het hele weekend kregen maar liefst bijna 2.500 geïnteresseerden een verrassend kijkje achter de schermen van het groentezaadbedrijf, zo melden ze.

Zowel voor volwassenen als kinderen waren er rondom het thema van de dag ‘World of Wonders’ volop activiteiten die de zintuigen prikkelden. Zo kregen bezoekers tijdens een rondleiding door het hart van het bedrijf de kans om zich te laten inspireren door experts op de verschillende afdelingen. Ook kon men zelf experimenteren of een smaaktest doen en op het 'Wonderplein' onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met andere aanwezigen.

Jaap Mazereeuw, CEO Enza Zaden: "Door de jaren heen is Enza Zaden gegroeid, geëvolueerd en hebben we mijlpalen bereikt. Ons succes is te danken aan de toewijding, passie en niet aflatende inzet van iedereen die in de afgelopen 85 jaar deel heeft uitgemaakt van onze reis. Studenten en professionals hebben bovendien tijdens het Career Event een goed beeld gekregen wat voor bedrijf Enza Zaden is en onze ontwikkelmogelijkheden zijn. En dat allemaal dankzij onze gepassioneerde collega’s. Ik ben oprecht verheugd om ons jubileum met collega’s, hun vrienden en hun familie te hebben kunnen vieren."

In het reuzenrad voor een nieuwe uitdaging
Voor mensen die op zoek zijn naar een carrièreswitch, een nieuwe uitdaging of stage, werd er voorafgaand aan de open dagen een Career Event georganiseerd. Ruim 300 geïnteresseerden bezochten Enza Zaden, luisterden naar sprekers en maakten kennis met medewerkers in - onder andere - een reuzenrad. Ook kregen zij een kijkje in de wereld van de groenteveredeling tijdens een rondleiding en waren er foodtrucks met heerlijke hapjes.

Voor meer informatie:
Enza Zaden
+31 (0)228 350100
info@enzazaden.com
www.enzazaden.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.