Phormium opent magazijn in Turkije

De geweven Phormium klimaatschermen zijn al vele jaren aanwezig op de markt in Centraal-Europa en het Midden-Oosten. Hun sterke geweven structuur (gegarandeerd met 8 jaar garantie) past bij de meest extreme weersomstandigheden: veel zon en UV-straling tijdens de zomermaanden en lage temperaturen tijdens de wintermaanden.

Om telers en kassenbouwers in deze regio handiger en sneller te kunnen bedienen, houdt Phormium vanaf nu een lokale voorraad aan van de meest voorkomende klimaatschermen in een lokaal magazijn. Het is een zogenaamd "bonded" magazijn, wat betekent dat de schermen gemakkelijk beschikbaar zijn voor Turkije zelf en voor verdere export naar andere landen in de regio.

"We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten hierdoor een nog betere service kunnen bieden om al hun plannen voor de toekomst te ondersteunen," zegt Tayyar Erzurumlu van Phormium.

Voor meer informatie:
Tayyar Erzurumlu, Sales Manager
Phormium
Tel: +90 543 348 5611
tayyar.erzurumlu@phormium.com
www.phormium.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.