Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vrouwen, de volgende generatie kassenbouwers?

Er zijn veel vrouwen actief in de bouwsector en er zijn nog meer vrouwen actief in de glastuinbouw, maar er zijn er maar weinig die beide doen. G&V Greenhouse Solutions LLC heeft dit gecombineerd. Het kassenbouwbedrijf heeft voor 99% aan vrouwen op kantoor en voornamelijk mannen die het veldwerk doen.

"Vrouwen maken een groot deel uit van het personeelsbestand in beide sectoren en het is belangrijk om hun rol te begrijpen. Julie Gilbert, eigenaar/directeur van het bedrijf, bespreekt hieronder een aantal manieren waarop vrouwen bijdragen aan de genoemde sectoren en hoe ze kunnen worden ondersteund door familiebedrijven.

Vrouwen in de bouw
"In de bouw worden vrouwen vaak over het hoofd gezien en als minder capabel geacht dan mannen. Deze uitspraak is niet helemaal waar, maar soms wel (ik spreek hier als vrouw). Vrouwen brengen ook unieke vaardigheden mee naar hun werk, waar elk bedrijf van kan profiteren. Ze hebben bijvoorbeeld oog voor detail of kunnen multitasken, vaardigheden die anders misschien niet beschikbaar zouden zijn op een bouwplaats, zonder iemand specifiek voor die vaardigheden in te huren."

Vrouwen in kassen
Vrouwen spelen ook een belangrijke rol in kassen. Zij maken ongeveer 40% uit van alle werknemers in kassen, volgens gegevens van het U.S. Bureau of Labor Statistics (BLS). "Kassen worden vaak geƫxploiteerd door families, die hun zonen en dochters willen betrekken bij het familiebedrijf. Het aannemen van vrouwen is daarom essentieel om deze bedrijven soepel te laten draaien," zegt Julie.

"Alles bij elkaar zijn de meeste kassenbouwbedrijven familiebedrijven. We houden van ons werk en we zijn er trots op dat we dit kunnen delen met onze gezinnen."

G&V Greenhouse Solutions LLC viert dat het bedrijf al 19 jaar succesvol is. Volgend jaar in april bestaan ze 20 jaar. Het bedrijf staat op Cultivate, van 15-18 juli in Columbus, Ohio.

Voor meer informatie:
Julie A. Gilbert, eigenaar/directeur
G&V Greenhouse Solutions LLC.
[email protected]
www.greenhousesolutionsusa.com

Publicatiedatum: