Verwarmingsbuizen verbinden zonder lassen

Metazet Formflex neemt MetaFit mee naar GreenTech Amsterdam. Het is een oplossing waarmee verwarmingsbuizen in kassen verbonden kunnen worden, zonder dat er gelast hoeft te worden.


Uitreiking MetaFit Dgh aan Edo (links) en Timo (rechts) Raus van DGH Technologies door Luke van Adrichem

MetaFit is eén van de meest nieuwe producten die Metazet tijdens de beurs introduceert. Dit systeem biedt een oplossing voor het verbinden van verwarmingsbuizen in kassen, zónder dat er gelast hoeft te worden. Dit brengt voordelen met zich mee zoals tijdwinst bij bouwprojecten en flexibiliteit bij het toevoegen van extra buizen in bestaande kassen. Vanzelfsprekend kan MetaFit wereldwijd op locatie worden aangebracht.

Deze innovatie is voortgekomen uit een vraag van DGH Technologies, waar Metazet nauw mee heeft samengewerkt.

Second Skin: Optimalisatie van kashygiëne met een kunststof toplaag
Een andere innovatie die Metazet zal presenteren, is de recent gelanceerde Second Skin. Deze ontwikkelde, en gepatenteerde, kunststof toplaag omsluit de teeltgoot volledig, waardoor algen en kunstmest nauwelijks kunnen hechten. Ontdek op de beurs hoe Second Skin de kashygiëne optimaliseert en de groei van planten verbetert.

NXT-row: Het autonome rijdende platform voor efficiënte kasautomatisering
Daarnaast presenteert Metazet haar Nxt-row, een geavanceerd, autonoom rijdend platform voor robotiseringstoepassingen. Dit platform kan moeiteloos door de kassen navigeren en vormt daarmee de basis voor automatisering in de kas. De Nxt-row biedt misschien ook wel de stabiele basis voor uw robotiseringstaak. Scouting, oogsten, UVC-belichting of gewasbescherming, Nxt-row brengt een toepassing veilig door de kas.


Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
De Lierseweg 6
2291 PD Wateringen
Tel.: +31 (0)27 15 72 89
info@metazet.com
www.metazetformflex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.