Pompstations voor vernevelingssystemen:

"Koelen en bevochtigen voor optimale teelt"

Volgens Lubing GreenTec bieden hun pompstations aanzienlijke voordelen doordat ze het hele systeem optimaliseren. De systemen kunnen worden aangepast voor specifieke toepassingen in kassen of magazijnen. Ook optimaliseren en regelen de pompstations met Lubing Touch Controllers de luchtvochtigheid in kassen op basis van de actuele vraag, verdelen ze grote kassen in vraaggestuurde zones en leveren ze realtime gegevens die bijdragen aan een geoptimaliseerde werking, een beter groeiklimaat en meer comfort voor de klant.

"Op GreenTech Amsterdam 2023 presenteren we onze producten en oplossingen voor een optimaal teeltklimaat in kassen. Met name de nieuwe ontwikkeling van onze pompstations voor hogedruk Fogging-Systemen zal dit jaar in de schijnwerpers staan," zegt Hergen Kneffel van Lubing GreenTec.

Het modulaire ontwerp van de LUBING GreenTec pompstations met maximaal 8 pompunits.

Lubing GreenTec presenteert de modulaire innovatie voor het eerst op de GreenTech op stand 244, hal 1, evenals andere systeemoplossingen voor koeling en luchtbevochtiging.

Voor meer informatie:
Hergen Kneffel
Lubing GreenTec
LUBING Maschinenfabrik GmbH & Co. KG
Lubingstra├če 6, 49406
Barnstorf, Duitsland
Tel: +49 (0)5442 9879 614
kneffel@lubing.de
www.lubing.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.