Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Crew komt naar GreenTech met innovaties en kennis

Met 3D-bril en strakke, stoere blik kijkt het beursteam van Bosman Van Zaal vooruit naar GreenTech Amsterdam. In de hoofdrol zien we Robert van Donk, Jacob Boxhoorn, Edwin Snabel, Quinten van Senten en Wouter Verhoef.

Het is een team specialisten met kennis over vertical farming (Jacob) en indoor farming en HVAC (Edwin). Beide mannen zullen een vertical farming onderzoekscart op de beurs showen en ook actuele thema's uit de sector bediscussiƫren.

Wouter, de roboticaexpert uit Aalsmeer, zal de laatste ontwikkelingen uit deze tak van sport presenteren en een live-demonstratie geven van de pick-en-place-robot. 

Artificial intellingence ontbreekt ook niet in de stand bij Bosman Van Zaal. Quinten is hier expert in, net als in data en het belang van zowel AI als data in de tuinbouw.

Robert, last but not least, neemt kennis over turnkey R&D mee en kennis over allerhande teelttechnieken. 

Wie The Crew wil ontmoeten wordt aangemoedigd een afspraak te plannen. Wie weet kan er dan ook wel een handtekening vanaf. Wie een afspraak boekt, kan in ieder geval rekenen op een gratis beursentree. En maakt ook nog kans op het winnen van een full diner experience in het beroemde restaurant van Ron Blaauw in hartje Amsterdam.

Bosman Van Zaal is in Amsterdam op de beursvloer te vinden in stand 01.640.

Voor meer informatie en registratie: 
Bosman Van Zaal
[email protected] 
www.bosmanvanzaal.com/the-crew-at-greentech-2023

Publicatiedatum: