Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kassenbouwer Kubo wil groeien in Zuid-Korea

Maandag 1 mei 2023 kreeg Kubo een delegatie onder begeleiding van de gouverneur Yung-rok Kom van de provincie Jeollanamdo op bezoek en is er een Memorandum of Understanding (MoU) getekend op het hoofdkantoor van de kassenbouwer in Monster.

De MoU omvat het ontwikkelplan van Jeollanamdo om met support vanuit Kubo en haar partner Daeyoung de (glas)tuinbouw binnen de provincie naar een hoger niveau te krijgen. In het plan wordt gesproken over moderne glastuinbouw met artificial intelligence (AI) en big data. Voor de kassenbouwer betekent dit een stap om samen met haar Koreaanse partner Daeyoung hun positie in Zuid-Korea verder te verstevigen. 

Het bezoek van de gouverneur volgde nadat een trouwe Kuboklant de gouverneur wees op Kubo als goede kassenbouwer. Met hulp van Kubo zou de gouverneur zijn glastuinbouwambities moeten gaan verwezenlijken. 

Meneer Myung heeft al drie kassen van Kubo, goed voor in totaal 10 hectare, waarvan 6 hectare Ultra-Clima-kas. Bijzonder is dat dit de eerste echte Ultra-Clima-paprikakas is die door Kubo is gebouwd. 

 

Kubo staat op GreenTech Amsterdam in stand 01.516.

Voor meer informatie:
KUBO Group
Vlotlaan 710
2681 TX Monster
T: +31 174 286 161
[email protected] 
www.kubogroup.nl 

Publicatiedatum: