Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taks Handling Systems met 'Smart Control' op GreenTech

Op 13 juni tot en met 15 juni staat Taks Handling Systems met Taks Smart Control op de GreenTech Amsterdam. Via de stand is het mogelijk om te kijken hoe Taks Smart Control kan bijdragen aan de "blueprint for efficiency" en hoe het de industriĆ«le processen kan verbeteren. 

Met de introductie van Taks Smart Control krijgt de klant de mogelijkheid tot realtime monitoring en controle over de verpakkingshal. Door de koppeling met arbeidsregistratie systemen kunnen geoogste producten middels track & trace gevolgd worden tot op de pallet. Voorraden zijn inzichtelijk en kunnen in batches naar de verschillende verpakkingslijnen gestuurd worden en de koppeling met het ERP-systeem is mogelijk.

Daarnaast is de prestatie van de machines eenvoudig inzichtelijk te maken via een dashboard. De toevoeging van Taks Smart Control aan het portfolio van Taks Handling Systems is een aanvulling voor het bieden van complete oplossingen aan klanten.

Taks Handling Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde handling- en verpakkingssystemen voor de glastuinbouw. Door schaalvergroting en product differentiatie zijn er steeds meer wensen om inzicht en grip te krijgen op de processen. 

Wanneer men wenst langs te komen op de Greentech Amsterdam kan met een mail sturen naar [email protected]. Taks Handling Systems staat op de GreenTech op stand 02.430. 

Voor meer informatie:
Taks Handling Systems BV
Munnikenheiweg 58
4879 NG Etten-Leur
T: +31 (0)88 555 20 00
www.taks.nl 
[email protected] 

Publicatiedatum: